Нова апликација Пореске управе за рад и повезивање са порталом еПорези

Пореска управа је у свом саопштењу објављеном на сајту http://www.poreskauprava.gov.rs/  25. маја 2017. године информисала обвезнике да ће се убудуће за приступ електронским сервисима на порталу "еПорези" користи јединствена, специјално дизајнирана апликација еПорези, која је бесплатна и може се преузети са следећег линка:

 

http://eporezi.itsinbox.com/eporezi_setup_v1.0.exe

 

Апликација еПорези се једноставно инсталира на локални рачунар корисника и након покретања и уноса ПИН-кода Квалификованог електронског сертификата приступа се порталу "еПорези".

  

Упутство за коришћење апликације еПорези може се преузети путем следећег линка:

 

http://eporezi.itsinbox.com/korisnicko_uputstvo-aplikacija_ePorezi-25.05.2017.pdf

 

Електронски сервиси на порталу "еПорези" доступни су од сада сваког дана у периоду од 6 часова ујутро до 24 часа у поноћ. У случају било какве измене режима рада Пореска управа ће благовремено дати обавештење.

Пореска управа је за све кориснике електронских сервиса обезбедила и ТЕСТНО ОКРУЖЕЊE које служи за тестирање и проверу исправности електронских пореских пријава, као и за едукацију пореских обвезника, којем се такође приступа путем нове апликације

  

Дакле, за приступ електронским сервисима Пореске управе „еПорези" више се не користе директно интернет претраживачи (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox Mozilla, ...) већ искључиво нова апликација „еПорези".


АРХИВА ВЕСТИ

ereste