Обавештење о отказивању традиционалног јесењег семинара на Златибору

Обавештење
о отказивању традиционалног јесењег семинара на Златибору

 

Обавештавамо чланове Савеза рачуновођа и ревизора Србије, претплатнике Рачуноводствене праксе и све остале заинтересоване да се традиционални Јесењи семинар за привреду и Саветовање за кориснике јавних (буџетских) средстава, који je требало да се одрже на Златибору, у периоду од 1. до 3. октобра 2020. године, отказују услед актуелне епидемиолошке и здравствене ситуације, а у складу са мерама Владе Републике Србије и Републичке стручне комисије за заштиту становништва од заразних болести и Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут".

 

Подсећамо да се мерама Владе РС утврђеним Уредбом о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 („Сл. гласник РС", бр. 66/20, 93/20, 94/20, 100/20, 109/20, 111/20), као и Наредбом о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и отвореном простору („Сл. гласник РС", бр. 100/20, 111/20), коју је донео Министар здравља, ради спречавања ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 забрањују јавна окупљања на целој територији Републике Србије, на јавним местима у затвореном и отвореном простору - када се истовремено окупља више од 30 лица.

   

Због неопходности поштовања наведених мера, а у духу друштвено одговорног понашања и недовођења у здравствене ризике чланова Савеза рачуновођа и ревизора Србије, претплатника Рачуноводствене праксе и свих осталих заинтересованих, органи Савеза рачуновођа и ревизора Србије и чланови редакције приручника „Рачуноводствена пракса" донели су одлуку о неодржавању овогодишњег Јесењег семинара и Саветовања за кориснике јавних (буџетских) средстава.

   

Истовремено обавештавамо чланове Савеза рачуновођа и ревизора Србије и претплатнике Рачуноводствене праксе да ће у току октобра месеца бити организована континуирана едукација, о актуелним темама, у форми webinar-а (онлајн саветовања), о чему ће чланови и претплатници благовремено и детаљније бити обавештени.

   

Молимо чланове Савеза рачуновођа и ревизора Србије, претплатнике Рачуноводствене праксе и све остале да поштују мере Владе РС и надлежних институција и позивамо све да и у овим тешким тренуцима искажемо преко потребну солидарност, заједништво и пуну друштвену одговорност. Учинимо све како бисмо заштитили себе, своју породицу, суграђане и све око нас.


АРХИВА ВЕСТИ

ereste